Tule suunnittelemaan TAAY:n 100-vuotisjuhlia

Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistys sai alkunsa, kun Valtionarkisto ja Valtion keskuskirjasto (eduskunnan kirjasto) perustivat 19.10.1920 yhdistyksen valvomaan etujaan. Yhdistyksen nimeksi tuli ”Valtionarkiston ja valtion keskuskirjaston virkamiesyhdistys – Statsarkivs on statens centralbibliotekets tjänstemanna förening” ja yhdistys liittyi virkamiesyhdistysten keskusliittoon (Virkamiesliitto). Vuosien varrella yhdistyksen jäsenistö on laajentunut Kansallisarkiston virkamiehistä käsittämään alan ammattilaiset ja opiskelijat kaikkialla Suomessa. Jäsenemme työskentelevät niin valtiolla, kunnilla, yksityissektorilla kuin seurakunnissa.

 

Nykyisin yhdistys edustaa laajasti tiedon- ja arkistonhallinnan ammattilaisia ajankohtaisissa alaan ja työelämään liittyvissä muutoksissa ja kysymyksissä, sekä osallistuu aktiivisesti Akavan Erityisalojen toimintaan. TAAY on vireä ja aktiivinen tiedonhallinnan ammattiyhdistys ja ainoa alallaan Suomessa.

 

Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistys on perustamassa juhlatoimikuntaa valmistelemaan 100-vuotisjuhlan toteuttamissuunnitelmaa mm. tilaisuuden ohjelman, kutsuvieraiden, sekä tilaisuuden tarkemman ajankohdan ja –paikan osalta. Toivommekin nyt jäsenistöltä ehdotuksia ja toiveita juhlien sisältöön liittyen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan juhlien valmistelutyöhön yhdessä hallituksen edustajien kanssa, vastaa alla olevaan kyselyyn. 

Valmistelutyö hoidetaan pääasiassa skype-tapaamisin ja jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista.

 

Voit vastata seuraaviin kysymyksiin: