Mukaan hallitukseen?

Lähde mukaan yhdistyksen hallitukseen!

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä? Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita innostuneen ilmapiirin hallitukseen. Tulemalla mukaan pääset osaltasi vaikuttamaan, miten ammattiyhdistyksesi toimii! Hallitus valitaan vuosikokouksessa ja toimikausi on 1 vuosi.

TAAY:n hallitus tarjoaa näköalapaikan alan kehitykseen ja verkostoitumiseen. Hallituksen keskeisiin tehtäviin kuuluu ammatillinen ja yhteiskunnallinen edunvalvonta yhteistyössä Akavan Erityisalojen kanssa. Hallitus antaa lausuntoja alaa koskeviin lakimuutoshankkeisiin sekä seuraa muutenkin yhteiskunnallista kehitystä. Lisäksi hallitus järjestää yhdistyksen vuosittaiset jäsentapahtumat.

Hallitus kokoontuu vuosittain noin kahdeksan kertaa. Kokoukset pidetään työpäivän jälkeisinä arki-iltoina. Kokouksiin voi osallistua myös etäyhteyksin. Täten hallitustyöskentelyyn pääsee osallistumaan, vaikka asuisi muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Asioiden valmistelua hoidetaan myös sähköpostitse.

Hallituksessa mukana olemalla pääsee kätevästi verkostoitumaan toisiin alan osaajiin – samalla myös oma ammatillinen osaaminen ja kokemus karttuvat. Hallitus on avoin kaikille toiminnasta kiinnostuneille jäsenille.

Rohkeasti mukaan! 

Lisätietoja sihteeriltä: sihteeri[at]taay.fi