Kutsu Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistyksen vuosikokoukseen 13.4.2023

26.3.2023

Yhdistyksen vuosikokous pidetään torstana 13.4. klo 17 alkaen keskustakirjasto Oodissa, oppimistila Aurassa (Töölönlahdenkatu 4, Helsinki). Yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kokoukseen! Kokousaineistot (esityslista, toimintakertomus, toimintasuunnitelma, talousarvio) on lähetetty jäsenille 26.3.2023 ja ovat myös tämän uutisen yhteydessä. Tilinpäätösasiakirjat ja tilintarkastajien lausunto ilmestyvät tälle sivulle niiden valmistuttua. Kokouksen yhteydessä nautimme pientä suolapalaa.

 

TAAY:n hallitus päätti kokouksessaan 15.2., että vuosikokous toteutetaan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti siten, että myös etäosallistuminen Teamsin kautta on mahdollista. Kokoukseen ilmoittaudutaan yhdistyksen internet-sivujen www.taay.fi etusivulla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 10.4., jonka jälkeen toimitetaan kokouslinkki ilmoittautuneille jäsenille. Myös paikan päälle osallistuvia kannustetaan ilmoittamaan tulostaan ennakkoon.

 

Vuosikokouksessa valitaan myös yhdistyksen hallitus. Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, kannattaa osallistua kokoukseen tai olla yhteydessä sihteeriin (sihteeri[at]taay.fi). Lisätietoja myös täältä: https://www.taay.fi/ota-yhteytta/mukaan-hallitukseen/