TAAY:n vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 13.4. klo 17 Helsingissä keskustakirjasto Oodissa (oppimistila Aura). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin.


Virallinen kokouskutsu ja muut kokousaineistot (esityslista, toimintakertomus, toimintasuunnitelma, talousarvio) toimitetaan maaliskuun aikana viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta, mutta voit laittaa jo ajankohdan kalenteriisi. Kokouksen yhteydessä nautimme pientä suolapalaa.


TAAY:n hallitus päätti kokouksessaan 15.2., että vuosikokous toteutetaan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti siten, että myös etäosallistuminen Teamsin kautta on mahdollista. Kokoukseen ilmoittaudutaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 10.4., jonka jälkeen toimitetaan kokouslinkki ilmoittautuneille jäsenille. Myös paikan päälle osallistuvia kannustetaan ilmoittamaan tulostaan ennakkoon.

 

Vuosikokouksessa valitaan myös yhdistyksen hallitus. Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, kannattaa osallistua kokoukseen tai olla yhteydessä sihteeriin (sihteeri[at]taay.fi). Lisätietoja myös täältä: https://www.taay.fi/ota-yhteytta/mukaan-hallitukseen/

Ilmoittaudun mukaan vuosikokoukseen.

Osallistun