Vuosikokouksen satoa

6.4.2022

Puoliksi paikan päällä ja osin etäyhteyksin pidetty TAAY:n vuosikokous vahvisti vuoden 2021 tilinpäätöksen, hyväksyi vuoden 2022 talousarvion ja toimintasuunnitelman sekä teki henkilövalintoja.

 

Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistyksen vuosikokous pidettiin 6.4. Akavan Erityisalojen toimistolla. Kokoukseen oli mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Kokoukseen oli saapunut 10 jäsentä. 

 

Vuosikokous vahvisti vuoden 2021 tilinpäätöksen, joka oli ylijäämäinen 6426,11 euroa ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Samoin vuosikokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion kuluvalle vuodelle sekä päätti pitää jäsenmaksun suuruutena 0,85 %, josta Akavan Erityisalojen osuus on 20 euroa/hlö/kk ja loppuosa jää yhdistykselle. Keskusteltiin mahdollisuudesta järjestää loppuvuodesta ylimääräinen kokous, jossa voidaan tehdä päätöksiä vuoden 2023 jäsenmaksuista.

 

Vuosikokous teki myös henkilövalintoja. Sonja Lipponen luopui puheenjohtajan tehtävästä ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katja Klami. Varapuheenjohtajana jatkaa Erja Mesikämmen. Muut hallituksen jäsenet ovat Ville Antikainen, Kari-Pekka Autio, Mervi Hämäläinen (uusi), Janne Kauppinen, Terhi Kivistö ja Anna-Maija Rintee. Toiminnantarkastajina jatkavat Vesa-Matti Ovaska ja Elena Waltari.