TAAY:n vuosikokous 7.4. etäyhteyksin

21.3.2021

Yhdistyksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 7.4. klo 17 etäyhteyksin.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään tänä vuonna keskiviikkona 7.4. klo 17 alkaen. Vuosikokouksen esityslista ja muut kokousaineistot (esityslista, toimintakertomus, toimintasuunnitelma, talousarvio, sääntömuutosehdotus) on toimitettu jäsenille sähköpostitse 21.3.

 

TAAY:n hallitus päätti kokouksessaan 18.2., että vuosikokous toteutetaan yhdistyksen sääntöjen vastaisesti etäyhteyksin, kuten viime vuoden vuosikokous. Tämän mahdollistaa laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi.

 

TAAY:n hallitus päätti, että vuosikokous toteutetaan Teams-kokouksena. Kokoukseen ilmoittaudutaan yhdistyksen internet-sivujen www.taay.fi etusivulla olevan lomakkeen kautta. Koska eduskunnan lakivaliokunta edellytti aiemmin mainittua lakia koskevassa lausunnossaan fyysistä kokouspaikkaa, se on tässä tapauksessa Akavan Erityisalojen toimisto, mutta käytännössä lähes kaikki osallistujat ovat mukana etäyhteydellä.  Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 5.4. Kokouslinkki toimitetaan kokoukseen ilmoittautuneille jäsenille tiistain 6.4. aikana.