Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen

19.3.2022

Yhdistyksen vuosikokous pidetään tänä vuonna keskiviikkona 6.4. klo 17 alkaen Akavan Erityisalojen toimistolla Länsi-Pasilassa (Maistraatinportti 4 A 6. krs, Helsinki). Olet lämpimästi tervetullut kokoukseen! Vuosikokouksen esityslista ja muut kokousaineistot (esityslista, toimintakertomus, toimintasuunnitelma, talousarvio, tilinpäätös) on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Toiminnantarkastajien lausunto luetaan kokouksessa.
Kokouksen yhteydessä nautimme pientä suolapalaa.

TAAY:n hallitus päätti kokouksessaan 14.2., että vuosikokous toteutetaan joulukuussa vahvistettujen yhdistyksen sääntöjen mukaisesti siten, että myös etäosallistuminen on mahdollista. Kokoukseen ilmoittaudutaan yhdistyksen internet-sivujen www.taay.fi etusivulla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3.4., jonka jälkeen toimitetaan kokouslinkki ilmoittautuneille jäsenille. Myös paikan päälle osallistuvia kannustetaan ilmoittamaan tulostaan ennakkoon.

 

Vuosikokouksessa valitaan myös yhdistyksen hallitus. Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, kannattaa osallistua kokoukseen tai olla yhteydessä sihteeriin (sihteeri[at]taay.fi). Lisätietoja myös täältä: https://www.taay.fi/ota-yhteytta/mukaan-hallitukseen/

 

Vuosikokouksen esityslista

Aika: keskiviikko 6.4.2022 alkaen klo 17.00

 

Paikka: Akavan Erityisalojen toimisto (Maistraatinportti 4 A, 6. krs, Helsinki). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Ennakkoilmoittautuminen 3.4. mennessä TAAY:n internet-sivujen kautta, jonka jälkeen ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki.

 

Käsiteltävät asiat

 

1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

 

Hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Vuosikokous valitsee kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kaksi ääntenlaskijaa ja kaksi pöytäkirjantarkistajaa.

 

 

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

 

Vuosikokous toteaa kokouksen päätösvaltaisuuden ja koolle kutsumisen laillisuuden. Kokouksen osanottajaluettelo liitetään vuosikokouksen pöytäkirjan liitteeksi.

 

 

3. Esityslista työjärjestykseksi

 

Vuosikokous hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi.

 

 

4. Hallituksen kertomus edellisen vuoden toiminnasta, tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien lausunto

 

Vuosikokous kuulee hallituksen kertomuksen edellisen vuoden toiminnasta, tilinpäätöksen sekä toiminnantarkastajien lausunnon ja se lisätään vuosikokouksen pöytäkirjan liitteeksi.

 

 

5. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja tilivelvollisille vastuuvapauden myöntämisestä päättäminen

 

Vuosikokous päättää tilinpäätöksen vahvistamisesta vuodelle 2021 ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille.

 

 

6. Kuluvan vuoden toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion vahvistaminen sekä jäsenmaksun suuruuden määrääminen

 

6.1. Toimintasuunnitelman hyväksyminen.

 

6.2. Jäsenmaksun suuruuden päättäminen. 

 

6.3. Toimihenkilöiden ja viestintävastaavan palkkioista, matkakulujen korvaamisesta ja hallituksen jäsenten kokouspalkkioista päättäminen.

 

6.4. Koulutus- ja työhyvinvointirahastosta vuonna 2022 myönnettävien tukien enimmäismäärien päättäminen. Rahastosta vuosittain myönnettävien avustusten yhteissumma vuonna 2021 oli 2500 euroa, ja henkilökohtaisen tuen enimmäismäärä 300 euroa.

                 

Hallitus esittää yhteissummaksi 2500 euroa, ja henkilökohtaisen tuen enimmäismääräksi 300 euroa.

 

6.5. Talousarvion hyväksyminen vuodelle 2022.

 

 

7. Hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä hallituksen neljän-kuuden muun jäsenten, kahden toiminnantarkastajan ja heidän kahden varamiehen valinta

 

Vuosikokous valitsee yhdistyksen hallituksen: 

  • puheenjohtajan
  • varapuheenjohtajan ja
  • jäsenet (4-6)

 

sekä kaksi toiminnantarkastajaa ja heidän varamiehensä.

 

 

8. Muut asiat

                 

                 

 

 

 

9. Kokouksen päättäminen

 

Kokouksen puheenjohtaja päättää kokouksen.