Kutsu Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistyksen vuosikokoukseen 16.4.2024

29.3.2024

Yhdistyksen vuosikokous pidetään tiistaina 16.4. klo 17 alkaen hotelli Arthurissa, kokoustila Aurolassa (Vuorikatu 19, Helsinki). Yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kokoukseen! Kokousaineistot (esityslista, toimintakertomus, tilinpäätös, tilintarkastajien lausunto, toimintasuunnitelma, talousarvio) on lähetetty jäsenille 29.3.2024 ja ovat myös tämän uutisen yhteydessä. Kokouksen yhteydessä nautimme pientä suolapalaa.


TAAY:n hallitus päätti kokouksessaan 12.2., että vuosikokous toteutetaan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti siten, että myös etäosallistuminen Teamsin kautta on mahdollista. Kokoukseen ilmoittaudutaan yhdistyksen internet-sivujen www.taay.fi etusivulla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 14.4., jonka jälkeen toimitetaan kokouslinkki ilmoittautuneille jäsenille. Myös paikan päälle osallistuvia kannustetaan ilmoittamaan tulostaan ennakkoon.


Vuosikokouksessa valitaan myös yhdistyksen hallitus. Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, kannattaa osallistua kokoukseen tai olla yhteydessä sihteeriin (sihteeri[at]taay.fi). Lisätietoja myös täältä: https://www.taay.fi/ota-yhteytta/mukaan-hallitukseen/