7.9.2016 Jäsentilaisuus

"Näytä kyntesi – ammattitaito esiin" - jäsentilaisuus

Arkistoalan ammattiyhdistys ry:n syksyn jäsentilaisuuden teemana ovat asiantuntijuus ja muuttuva työ.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä keskiviikkona 7.9.2016 klo 16 alkaen. Ohjelman jälkeen yhdistys tarjoaa osallistujille kevyen illallisen. Tilaisuuteen on rajoitettu määrä paikkoja. Tilaisuuteen voi ilmoittautua 1.8. alkaen yhdistyksen verkkosivujen kautta.

Muistathan, että yhdistys maksaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien kohtuulliset matkakulut sekä korvaa yhden yön yöpymiskuluista 50 euroa kuitteja vastaan. Lisätietoja sihteerilta sähköpostitse sihteeri[@]aay.fi.

 

Jäsentilaisuuden ohjelma 

(Tilaisuuden esitykset ovat luettavissa kahden viikon ajan yhdistyksen verkkosivuilta)
 

  • "Utelias asiantuntija" - Mirja Hämäläinen 

Mirja Hämäläinen on tutkija ajatushautomo Demos Helsingissä. Demoksessa Mirja keskityy erityisesti sosiaalisiin kysymyksiin kuten työn muutokseen ja nuorten osallistamiseen. 

  • " Nykyaikainen CV ja oman osaamisen tunnistaminen" - Amalia Ojanen

Amalia Ojanen työskentelee Akavan Erityisaloissa asiamiehenä, vastuualueena erityisesti nuoret. Työnkuvaan kuuluu cv-neuvonta- ja ohjaus sekä työnhaussa tukeminen.

  • "Rekrytoinnit" - Krista Ahlroth

Krista Ahlroth työskentelee Staffpointilla resurssipäällikkö ja toimii toimisto-toimialan rekrytointikonsulttien esimiehenä valtakunnallisesti. 

  • "Kokemuksia yrittäjän markkinoinnista ja yrittäjyydestä" - Mikko Punkki

Mikko Punkki on yrittäjä ja työskentelee asiakirjahallintaan erikoistuneessa MetaManager -yrityksessä. Mikon osaamisalueisiin kuuluvat tiedonohjaus, dokumenttien- ja asianhallinta sekä sähköinen arkistointi.