8.9.2017 Jäsentilaisuus

On taas se aika vuodesta, kun TAAY:n jäsentilaisuus kolkuttelee oville!

Avokonttori… eikun siis monitilatoimisto! Kaukana ovat ne ihanat ajat, kun arkistotyöntekijä sai työskennellä ylhäisessä yksinäisyydessään oman työhuoneensa kätköissä. Monenkirjavat ja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin muuntuvat monitoimitilat ovat olleet jo pitkään kuumimpana trendinä, siitäkin huolimatta, että työntekijän mielipidettä niihin siirtymisestä ei aina kysytäkään. Mutta miten tämä muutos työympäristössä oikeasti vaikuttaa meihin työntekijöihin ja työntekoon? Mitä se työskentely monitoimitiloissa oikein tarkoittaa? Tuleeko tehokkuutta oikeasti lisää, ja millä hinnalla? Tämänkaltaisiin kysymyksiin löytyy vastauksia ihan tutkimustiedosta, ja niistä meille saapuu kertomaan Aalto-yliopiston tutkija, tohtorikoulutettava Johanna Koroma.

Digitalisaation kaiku! TAAY:n syystapahtumassa ollaan ajan hermolla myös tapahtuman toisen aiheen, eli digitalisoituvan työelämän suhteen. Sanotaan, että työn digitalisointi on kerrassaan loistava juttu, ja sitä tuleekin edistää laajasti ja laveasti kaikkialla, missä se vain on järkevää. Niin, onko asioita, joissa digitalisointi ei olekaan järkevää? Voiko digitalisoinnilla olla varjopuoliakin? Tämänkaltaisista asioista saamme kuulla kirjastotoimen ylitarkastaja Antti Seppäseltä Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. Seppäsellä on laaja kokemus niin työn muutoksesta kuin työprosessien digitalisoinnista. Hän on toiminut myös aktiivisesti Kaiku-verkostossa työelämän kehittämiseksi.


Merkitse siis kalenteriisi TAAY:n syyskuun jäsentilaisuus 8.9.2017 klo 17.00-19.30 Ravintola Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24, Helsinki. Ohjelman (n. klo 17-18 Koroma, 18-18.30 Seppänen) jälkeen n. klo 18.30 yhdistys tarjoaa osallistujille kevyen salaatti-illallisen ja mahdollisuuden nauttia mukavasta seurasta.
 

Saadun jäsenpalautteen ja toimintasuunnitelman kirjausten mukaisesti tilaisuutta pystyy seuraamaan ensimmäistä kertaa yhdistyksemme historiassa myös verkon välityksellä joko suorana tai jälkilähetyksenä viikon ajan tilaisuudesta. Mikäli haluat tätä kautta seurata tilaisuutta, ilmoittaudu (rastita kohta ”Seuraan tilaisuutta verkon välityksellä”). Ilmoittautuneille lähetetään linkki lähetyksen verkkosivustolle.


Ilmoittautumista tilaisuuteen on jatkettu 30.8. asti alla olevan lomakkeen kautta! Muistathan, että yhdistys maksaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien kohtuulliset matkakulut sekä korvaa yhden yön yöpymiskuluista 50 euroa kuitteja vastaan. Lisätietoja sihteeriltä sähköpostitse sihteeri[@]taay.fi.

Ilmoittautuminen on päättynyt.