7.9.2018 Jäsentilaisuus

TAAY:n perinteinen alkusyksyn seminaari pidetään perjantaina 7.9. klo 17-21. Paikkana on Ravintola Savu Helsingin Tervasaaressa. Tilaisuus lähetetään myös verkon välityksellä.

 

Jäsentilaisuudessa on kaksi esitystä. Ensin puhuu Akavan Erityisalojen työmarkkinalakimies Kari Eskola, jonka aiheena on työehdoista ja oikeuksista neuvotteleminen. Painavaa ja jokaista koskettavaa asiaa on siis luvassa.

 

Toisena puhujana on FT Anne Tarvainen. Hänen luennollaan käydään läpi kehotietoisuuteen, ääneen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä: Miten kehotietoisuutta voi kehittää? Miten kehotietoisuus vaikuttaa istumatyöläisen työskentelyasentoon ja omaan ääneen? Miten oman äänen avulla voi herkistää kehotietoisuutta ja löytää kehoon uudenlaista liikettä ja elävyyden kokemusta? Luennoitsija FT Anne Tarvainen työskentelee post doc -tutkijana Tampereen yliopistolla aiheenaan
ihmisääneen liittyvä esteettinen kehotietoisuus. Hän on myös Voicefulness® -menetelmän kehittäjä ja äänikouluttaja. Lisätietoja: www.annetarvainen.fi ja www.voicefulness.fi.

 

Esitysten jälkeen noin klo 19 TAAY tarjoaa tilaisuuteen osallistuville jäsenilleen salaatti-iltapalan kurkun kostukkeen kera. 

 

Aiemmasta tiedosta poiketen tilaisuutta ei videokuvata eikä välitetä nettisivuilla. Syynä tähän on vähäinen ilmoittautujamäärä striimauksen seuraajaksi.

 

Muistathan, että yhdistys maksaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien kohtuulliset matkakulut sekä korvaa yhden yön yöpymiskuluista 50 euroa kuitteja vastaan. Lisätietoja sihteeriltä sähköpostitse sihteeri[@]taay.fi.

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

 

 

Anna palautetta jäsentilaisuudesta

 

Yhdistyksen hallitus kerää jäsentilaisuudesta palautetta. Vastaa alla oleviin kysymyksiin, ja ole mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa.

Kiitos!