On monta hyvää syytä liittyä jäseneksi

TAAY:n jäsenenä olet oikeutettu Akavan Erityisalojen jäsenetuihin (mm. lakimiespalveluita, koulutusta, aluetoimintaa, vakuutuksia). TAAY tarjoaa omille jäsenilleen erilaista toimintaa, josta tiedotetaan jäsenkirjeissä ja sähköpostilistalla.

100-vuotisjuhlajulkaisu

Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistys perustettiin lokakuussa 1920 nimellä Valtionarkiston ja valtion keskuskirjaston virkamiesyhdistys. Yhdistyksen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kokosimme juhlajulkaisun (visuaalinen toteutus: Mari Luukkonen, Graphic Design by Mari).

Päivitäthän
jäsentietosi

Onhan tietosi ajantasalla? Erityisesti sähköpostitiedot vanhenevat nopeasti työ- tai opiskelupaikkaa vaihdettaessa. 

Jäikö
kysyttävää?

Kannattaa myös tutustua Akavan Erityisalojen sivustolle kerättyihin Usein jäsenasioista kysyttyihin kysymyksiin.

Kysy
meiltä!

Mikäli et löytänyt kysymykseesi sopivaa vastausta, laita meille viestiä. Vastaamme mielellämme!

TAAY somessa

Yhteystiedot

TAAY ry
Maistraatinportti 4 A (6. krs)
00240 Helsinki

puheenjohtaja@taay.fi
sihteeri@taay.fi
taloudenhoitaja@taay.fi

Akavan kalenteri 2024

Yhdistyksen perinteinen jäsenetu, Akavan kalenteri, säilyy jäsenetuna vastedeskin, mutta edellyttää viime vuosien tapaan ennakkotilausta. Jos haluat kalenterin myös vuodelle 2024, käy tilaamassa se täyttämällä alla oleva tilauslomake 31.5.2023 mennessä. Kalenteritilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes jäsen ilmoittaa peruvansa tilauksen eli jos olet saanut tämän vuoden kalenterin, uutta tilausta ei tarvitse tehdä. Kalenterit toimitetaan lokakuussa. Jos olet saanut aiemmin kalenterin etkä halua sitä enää ensi vuodeksi, pyydämme laittamaan siitä viestin sihteerille.