Vuosikokouksen päätöksiä

28.5.2020

Etäyhteyksin pidetty TAAY:n vuosikokous vahvisti vuoden 2019 tilinpäätöksen, hyväksyi vuoden 20 talousarvion ja toimintasuunnitelman sekä teki henkilövalintoja.

Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistyksen vuosikokous pidettiin 28.5. etäyhteyksin (fyysinen kokouspaikka oli Akavan Erityisalojen toimisto), minkä koronapandemian seurauksena säädetty väliaikaislainsäädäntö mahdollisti yhdistyksen omista säännöistä huolimatta. Kokoukseen oli saapunut 13 jäsentä. 

 

Vuosikokous vahvisti vuoden 2019 tilinpäätöksen, joka oli ylijäämäinen 4993,37 euroa ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Samoin vuosikokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion kuluvalle vuodelle sekä päätti pitää jäsenmaksun suuruutena 0,85 %, josta Akavan Erityisalojen osuus on 0,75 ja yhdistyksen osuus 0,1. 

 

Vuosikokous teki myös henkilövalintoja. Puheenjohtajana jatkaa Sonja Lipponen. Varapuheenjohtajaksi valittiin Erja Mesikämmen. Muut hallituksen jäsenet ovat Arto Alajoutsijärvi (uusi), Ville Antikainen, Kari-Pekka Autio, Heli Behm ja Janne Kauppinen. Varajäseneksi valittiin Mika Tukiainen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Vesa-Matti Ovaska ja Elena Waltari.

 

Vuosikokous päätti myös velvoittaa yhdistyksen hallitusta selvittämään etäyhteyksien mahdollistavan sääntömuutosprosessin käynnistämistä.