TAAY sai uuden puheenjohtajan

4.4.2019

TAAY:n vuosikokous vahvisti vuoden 2018 tilinpäätöksen, hyväksyi vuoden 2019 talousarvion ja toimintasuunnitelman sekä teki henkilövalintoja.

Tiedon- ja arkistonhallinnan ammattiyhdistyksen vuosikokous pidettiin 3.4. Yrjönkadun uimahallilla Helsingissä. Paikalle oli saapunut 16 jäsentä. 

 

Vuosikokous vahvisti vuoden 2018 tilinpäätöksen, joka oli ylijäämäinen 138,19 euroa ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Samoin vuosikokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion kuluvalle vuodelle sekä päätti pitää jäsenmaksun suuruutena 0,85 %, josta Akavan Erityisalojen osuus on 0,75 ja yhdistyksen osuus 0,1. 

 

Vuosikokous teki myös henkilövalintoja. Pitkään yhdistyksen hallituksessa uurastanut Minna Ylimaunu jätti puheenjohtajan tehtävän ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Sonja Lipponen. Varapuheenjohtajaksi valittiin Titta Tuovinen. Muut hallituksen jäsenet ovat Ville Antikainen, Kari-Pekka Autio, Janne Kauppinen, Erja Mesikämmen ja Mika Tukiainen. Varajäseneksi valittiin Heli Behm. Vuosikymmeniä ansiokkaasti toiminnantarkastajina toimineet Markku Mäenpää ja Tuula Mäkelä jättivät myös tehtävänsä ja uusiksi toiminnantarkastajiksi valittiin Vesa-Matti Ovaska ja Elena Waltari.

 

Vuosikokous päätti myös yhdistyksen sääntöjen 13 § muuttamisesta. Muutos määrittelee tulevaisuudessa hallituksen kokoonpanoksi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, 3-5 jäsentä ja varajäsen. Ensimmäisen kerran asiaa käsiteltiin viime marraskuussa pidetyssä yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa. Sääntömuutos alistetaan Patentti- ja rekisterihallituksen käsittelyyn.