Kysely koulutuksen vastaavuudesta alan osaamisvaatimuksiin

13.9.2017

Tampereen yliopistossa tieto- ja asiakirjahallintoa opiskeleva Sanna Tiensuu selvittää gradussaan suomalaisen arkistoalan koulutustarjonnan vastaavuudesta alan työtehtävien osaamisvaatimuksiin. Alla kyselyn saatesanat ja linkki kyselyyn, jotka pyynnöstä välitetään. HUOM! KYSELYN VASTAUSAIKAA ON JATKETTU 24.11. ASTI.

Arvoisa vastaaja!

Opiskelen Tampereen yliopistossa informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelmassa tieto- ja asiakirjahallintaa ja työskentelen samalla arkistoalan tehtävissä. Olen tekemässä pro gradu-
tutkielmaa suomalaisen arkistoalan koulutustarjonnan vastaavuudesta alan työtehtävien osaamisvaatimuksiin. Tarkoituksenani on siis selvittää oheisen kyselyn avulla kuinka hyvin suomalainen arkistoalan koulutus vastaa alan työtehtävien osaamisvaatimuksia ja mitä osaamista tarvittaisiin lisää. Samalla kartoitan millä koulutustaustalla arkistoalan työtehtävissä työskennellään sekä mitä töitä eri tehtävänkuviin kuuluu.


Toivoisin, että käyttäisit muutaman minuutin kysymyksiin vastaamiseen ja tukisit näin tutkimukseni toteutumista. Vastaaminen tapahtuu alla olevan linkin kautta sähköisesti.

 

Kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vaan jokainen vastaus on oikea ja tärkeä tämän tutkimuksen kannalta. Vastaukset tulevat ainoastaan tämän tutkimuksen käyttöön. Kaikki vastaukset käsitellään
luottamuksellisesti tutkimuksen kaikissa vaiheissa.

Pyydän täyttämään kyselyn 3.11.2017 mennessä, jotta vastaukset ehtivät mukaan tutkimukseen.

Muistathan painaa vielä kyselyn lopuksi LÄHETÄ näppäintä, jotta vastauksesi tallentuvat järjestelmään.

Syksyisin terveisin ja etukäteen vastauksistanne kiittäen,

Sanna Tiensuu
Tiensuu.Sanna.M@student.uta.fi
Tampereen yliopisto
Viestintätieteiden tiedekunta

Linkki kyselyyn:
https://www.webropolsurveys.com/S/533093C43D773E59.par